Hva er Cadiveu Professional?

Cadiveu professional er utviklet i Brasil og bruker helt naturlige ingredienser og inovativ miljøvennlig teknologi, slik at du kan få håret du alltid har ønsket deg. Endten du har tynt hår, kort hår, langt krusete krøller eller noe midt i mellom. Cadiveu Professional har det rette produktet for deg.

 

Hva er keratinbehandling?

Keratinbehandling er en ekstremkur som gjør håret sunnere, mer glansfullt og silkemykt. Den unike blandingen av aminosyrer og antioksidanter glatter ut og fjerner frizz i opptil 3 månder. Det unike ved behandlingen er at håret uten bruk av hverken rettetang eller mye hårprodukter oppnår de silkemyke resultatene man ønsker. Etterspørselen etter keratinbehandlinger har eksplodert verden over, og vi har mange års erfaring i vår egen konseptsalong i Oslo.Vi er derfor veldig stolte over å nå lansere Plastica dos fios via Cadiveu Scandinavia.

 

Til hvilket hår passer behandlingen?

Keratinbehandlingen passer alle hårtyper og kan gjøres uavhengi av tidligere eller senere hårbehandlinger. Men man bør vente 10 dager før eller etter en behandling med å farge håret. Dette fordi behandlingen skal få tid til å sette seg godt i håret først.

 

Hvordag fungerer behandlingen?

Men hjelp av de naturlige ingrediensene Acai - en kraftig antioksidant- og aminosyren Arginin- en bestanddel i keratin- repareres hårstrået og oljen som brukes legger seg som en hinne for å beskytte håret. Oljen legger seg som en type protein hinne rundt skjellaget og håret blir glatt og mykt. Fordi behandlingen ikke er permanent, vil hinnen gradvis forsvinne og du kan fylle på med ny behandling om du ønsker å beholde det silkemyke, glatte resultatet. Dette er en behandling som gjør håret sunnere for hver gang man utfører den.

 

Er det skadelig for håret?

Keratinbehandling og de andre behandlingene fra Cadiveu er på ingen måte skadelig og inneholder ingen skadelige kjemikalier.

 

Er dette en anti-permanent?

Anti-permanent er en behandling som ved hjelp av skadelige kjemikalier trenger seg helt inn i hårstrået og endrer hårets naturlige bindinger. Cadiveu keratinbehandlinger er det vi kaller en "customaizable straightening", den legger seg som en hinne rundt håret og slites gradvis bort. Det kan derfor ikke sammenlignes med en anti-permanent og er ikke skadelig.

 

Hvem kan gjøre behandlingen?

Cadiveu keratinbehandlinger passer for alle hårtyper -din Cadiveu Professional spesialist tilpasser behandlingen til din hårtype. Du er hjertelig velkommen for en kort konsultasjon med råd, veiledning og prisoversikt før du bestiller time hos oss. Send oss en melding via skjemaet på kontaktsiden.

 

Hva koster behandlingen?

Prisen fastsettes ut fra hårtype og lengde. Fra 1500,- og oppover. Ønsker du konkret pris kan du enkelt legge ved et bilde i en sms til oss, så skal vi gjøre en vurdering på forhånd om du ikke har mulighet til å komme til en konsultasjon.

 

Kan jeg få produktene til min salong?

Det kan du. Vi holder kurs flere ganger i uken hvor du som frisør kan bli autorisert Cadiveu Professional frisør. Kursene er gratis. Vi kan også etter avtale holde kurs i din salong. Send epost og avtal tid.